“Centrul de excelenta pentru performanta in astronomie si astrofizica din Romania”

        In curand se va deschide un nou domeniu in cadrul CJEx Suceava si anume CENTRUL DE EXCELENTA PENTRU  PERFORMANTA  IN  ASTRONOMIE SI ASTROFIZICA DIN ROMANIA.

        Alaturi de cadre didactice din invatamantul preuniversitar si universitar cu performante deosebite in domeniu, cu un impresionant  palmares  de distinctii la competitiile nationale si internationale, orele de pregatire  vor fi sustinute si de mentori, fosti olimpici internationali ce sunt acum studenti la universitati de top din Romania si din strainatate si care doresc sa dea inapoi  Romaniei parte din prinosul educatiei primite pe bancile scolilor romanesti, implicandu-se impreuna, in acest proiect de voluntariat pentru  calitate si performanta.

       Inscrierile la aceste cursuri gratuite, ce se vor desfasura in regim online, dupa un program ce va fi anuntat ulterior este deschis  pentru toti elevii din tara care doresc sa faca performanta in domeniul astronomie si astrofizica, sa participe la competitiile de profil, nationale si internationale.

      Pentru inscriere ( elevi, mentori si profesori lectori) va rugam sa transmiteti la adresa de  email  cex_sv@isj.sv.edu.ro ,  documentele atasate prezentei adrese ( pentru elevi, mentori  si profesori). Modelele de cerere standardizata  vor fi completate de parinti/tutori legali pentru elevii minori si  personal de elevi cu varsta peste 18 ani, mentori si cadre didactice ce doresc sa fie parte a acestui proiect. Cererea de inscriere va fi insotita de o copie simpla dupa certificatul de nastere pentru elevi minori, BI/C I pentru elevi majori, mentori si profesori lectori, precum si de un acord de prelucrare a datelor personale, conform modelului anexat. 

Inscrierea se va desfasura in perioada 18 decembrie  2023 – 07 ianuarie 2024.

 Oricine este disous sa ne sprijine in orice  fel este binevenit!

Anunț, Anexe